Vem vill flytta?!

Ibland så tänker jag att jag skulle vilja ha er alla i samma radhuslänga som oss. Tänk vilken lyx att få ha den närheten till människor som förstår, känner igen och går/har gått igenom liknande saker. Ibland känner jag mig bara så...annorlunda...
 
 

det här med mens..

...den får gärna komma nu som ett litet kvitto på att allt är som det ska inuti. Det vore skönt. Väldigt skönt.


negativt..igen

Ja så kom då testdagen. Kan inte påstå att jag blev särskild förvånad över att testet viasde negativt men ändå: besvikelse. Det är så härligt de här veckorna när det finns lite hopp och en möjlighet. Nu är vi tillbaka på jorden igen och får ladda om och ställa in oss på IVF. Känner att jag inte jättebra koll på det här med IVF (än) men bävar för alla hormonor som ska in i kroppen. Jag som tycker det varit jobbigt med provera och pergo. Men men vi gör självklart allt vi måste för att kanske, förhoppningsvis, någongång bli tre i familjen...

22 Oktober

J har varit sjukt orolig för att vi av någon anledning ska ramla ur Ivf-kön. Hon har påtalat för varenda kotte hon stött på när vi varit på sjukhuset att vi minsann står i Ivf-kö. Men Milan hon (och jag) andas ut. Den 22 oktober är vi kallade på planeringssamtal. Känns grymt skönt och bra att ha en planering. OM UTIFALL...känner mig ärligt talat inte den minsta gravid (hur nu det känns?!) Inte ens lite skendräktig ;)

Däremot njuter jag till fullo av de här härliga soliga höstdagarna och en vardag utan hormoner. en faktiskt helt okej vardag oavsett. Men självklart hoppas vi..väldigt mycket.


11 miljoner simmare på plats

Nu är det fixat och färdigt. 11 miljoner sortiment inseminerad. Allt gick jättebra men jag kan ju inte påstå att det är en superhärlig känsla precis (eller jo det är det ju meeen...) Det där "verktyget",jag kallar det domkraft är inte hm det bästa jag vet. Så häftigt att det nu finns en möjlighet igen nu är det vänteläge som gäller.

Ägget hade inte släppt utan det syndes tydligt på skärmen. Vi hoppas att någon snabb stark liten simmare möter upp det när det väl släppt:)


Omslag utan ovitrelle!!!

Testade med ägglossningsstest nu ikväll. Glad gubbe dök upp i den lilla rutan. Imorrn blir det alltså insemination. Nu är det
äntligen dags igen!!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

15.8 mm. så förbannat snygg svart cirkel på skärmen. Vänstra äggstocken borde få diplom!!!
Nu kör vi. Kommer att köra tester fram till fredag, morgon och kväll om ägglossningen kommer spontant. Om inte annat så kommer vi ta ovtitrellsprutan på fredag vid lunch och insemination på lördag 10.30.
 
Det känns så underbart och vi är sjukt glada över att äntligen få göra ett försök till. Vi hoppas på att ägget håller sig till på lördag då har vi lite större möjligheter att göra dagen till något mysigt. Planen är att liksom förra gången starta med frukost på något hotell i stan och sen ta oss vidare till sjukhuset.
 
 
Tänk om det äntligen är vår tur nu......

2x10 mm

Vi startade veckan med ett besök på ferten igen för ultraljud. Den tredubbla kuren pergo har varit tuff för mig (OCH för J) Jag har haft hemska humörsvängingar, sovit dåligt och känt mig deppig. Dessutom svettas jag floder. Hur som helst. efter förra besöket när läkaren sa att det kunde vara så att kvinnor blir immuna mot pergo efter några kurer så hade vi inte speciellt höga förväntningar. Vi blev därför glatt överraskade av att se att det fanns två äggblåsor på gång. En på varje sida 10 mm styck. Nu hoppas vi självklart på att någon av dem kommer att växa till sig till på onsdag då vi ska tillbaka igen. Vi kan behöva lite medgångar för just nu är det rätt tufft....
 
Tummarna hålls igen..

RSS 2.0