22+3 Semester

Semesterlunk här hos oss. Jag som vanligtvis älskar värmen pustar och stånkar mest . Som tur är har vi haft sköna dagar på ön med närheten till havet. Perfekt svalka och skön avkoppling. Nu har vi mellanlandat hemma och ska dra oss upp till Sthlm i mitten av nästa vecka. Lite Pride, vänner och shopping.

Magen växer så det knakar. Jag har äntligen fått känna några små buffar på magen men än är det mycket
sparsamma. Igår var vi dessutom
och beställde barnvagn. Efter en del diskussioner hit och dit blev det en brio
go. Hoppas det kommer att bli bra. Känns lite galet att tänka barnvagn. Fortfarande overkligt och lite läskigt men nu är det ialfl gjort.

Förövrigt äter jag mer glass än någonsin och verkar ha glömt min tidigare kosthållning: socker EN gång i veckan.


18+6 igen. Värsta snyggingen!

Jorå, värsta snyggingen låg därinne i magen och sprattlade. Till en början låg den lille med ryggen utåt som e köttbulle och hade absolut inte luist att visa upp allt som barnmorskan ville kika på (integritet, javisst!) Vi fick ta en promenad och dricka mycket vatten. En kvart senare gick det bättre. Allt såg fint ut och den var precis så stor som den borde den här veckan. Vilken lycka! Kändes som jag andades ut för första gången på många veckor. Nu ska vi njuta av sommaren, magen som växer och tiden som vi har framför oss. Tänk att den här långa resa är slut om några månder och att vi får börja en ny mycket efterlängad resa tillsammans alla tre. Ofattbart och helt fantastiskt!

18+6 Ultrljudsdagen.

Några veckor rusade visst på. Mycket skönt. Idag är det äntligen dags för RUL. Klockan 13 ska vi vara där. Är spänd och nervös men mycket förväntansfull. hoppas att pyret fortfarande ser ut att ha det bra därinne. Magen har ialfl börjat växa till sig och jag ser nog ialfl lite er gravid än lönnfet ut nu hehe. Mår överhuvudtaget rätt bra. Mitt tsh-värde som jag kollade för några veckor sen var något förhöjt (2,3) så har ökat dosen levaxin lite. Ska lämna ett nytt prov i slutet av veckan så får vi se. 
 
Känner mig inte längre sådär trött utan mer sådär vanligt semestersugentrött. Vi jobbar veckan ut sen blir det fyra härliga lediga veckor. Vi börjar med att åka till ön som vanligt sen får vi se lite vad det blir. Förmodligen sthlm en sväng ialfl. Längtar!
 
En liten lägesuppdatering härifrån. Hoppas ni som kikar in har en jätteskön sommar!

RSS 2.0