Dessa hormoner i värmen.

Det är mindre kul just nu. Provera-kuren är avslutad. Jag har fått mens och börjar dubbla dosen pergo på måndag. Bra så. Meeeen den här värmen, vad hände?! Jag vanligtvis ÄLSKAR sommaren och värmen. Brukar inte få nog. Men just nu håller jag på att smälla av. Jag svettas konstant och mina händer och fötter är svullna. För att kunna sova på kvällarna har jag en blöt kall handduk över mina fötter eftersom det pulserar av värme i dom.

Man skulle kunna tro att vi flyttat till något land långt bort från Sverige men ack nej. Någonting gör min kropp galen. Mitt humör är helt upp och ner. Helst skulle jag vilja ligga och skvalpa på en luftmadrass på nåt vatten någonstans. Långt ut från land.


Andrum på Öland.

Efter en bilfärd med mycket trafik köer är vi äntligen framme på fina underbara Öland. Det här har varit mitt andrum så länge jag kan minnas och min egna lilla lilla stuga är den tryggaste plats jag vet.

Vi ska titta på havet, äta god mat, sova länge och bara vara hela helgen. Så GALET skönt. Har ställt alarm för att komma ihåg proverna för nu tänker jag koppla bort alla tankar de här dagarna. Så mycket som det nu går.

Jag och vi önskar er alla en jätteskön helg!!


Ny kur. Inget försök.

Nehe. inget ägg hade växt sen sist. Försöket läggs ner innan det ens hann bli något. Känns som vi varit med om detta förut. Börjar ny Proverakur imorrn och sen dubbeldos pergo. Kanske svarar min kropp på..annars blir det uppbehåll över sommaren och nya tag i höst.


Undrar hur många gånger manorkar rycka upp sig, ta nya tag och bygga upp förhoppningarna.
Detta tar aldrig slut...


Känner mig lite sådär...

Imorrn är det dags igen. Nytt besök och sista chansen för ägget att ha växt till sig om det ska bli nåt
försök den
här cykeln. Helt ärligt så är jag grymt nervös. Intw för själva besöket utan för vad det ska visa. Jag känner att har nu inte ägget växt till sig så kommer jag bli väldigt väldigt ledsen och besviken.

Snart är det juni och då är det ett år sedan vi var på första besöket på ferten. Tiden går och vi med den, nära skjuter ingen hare och man ska inte ropa hej. Jag längtar och väntar!!!!!!


10 mm och tveksamt.

Status efter dagens besök: en äggblåsa 10 mm på höger sida. En hel massa miniatyrer på båda sidorna.

Läkaren var tveksam till att det skulle bli nån ägglossning men vi fick ändå en ny tid för en check på måndag.

Har inget ägg växt till sig då börjar vi med provers igen direkt och eventuellt dubbel kur pergo efter det. På så sätt hinner vi ett till försök innan det stänger för sommaren.

Hoppas hoppas hoppas att mina dumma pco-äggstockar samarbetar så vi kan göra ett försök i början av nästa vecka.

Läkaren som vi träffade idag var dock jättebra! Hon berättade och förklarade mer än någon annan gjort tidigare och det kändes skönt att hon verkligen tog sig tid och förklara allt hon såg och hur hon tänkte.

Så nu. Lite väntan. Rådet att kissa på sticka söndag och nytt VUL på måndag. Väx förbannade ägg!!!!!!!


Bland vallningar och huvudvärk.

Fjärde pergodagen idag. Har haft konstant huvudvärk i tre dagar. Svettas som en galning emellanåt och känner mig allmänt trött. Jag vet inte vad jag hade väntat mig men jag tror att jag tänkte att dess dagar skulle glida förbi lite obemärkt... Icke!!!!

Imorrn intas sista tabletten och om jag får önska något så är det att slippa huvudvärken nästa vecka OCH självklart att jag har minst ett fint ägg på torsdag när vi ska på Vul.


(jösses vilket gnäll...)


Pergostart imorrn!

Det var inte det lättaste att få klarhet i hur vi skulle gå vidare med saker och ting efter den för tidiga blödningen. Igår var ju enda chansen att få tag på ferten innan den planerade pergostarten.

Första telefontiden var inställd. Nytt försök gjordes på eftermiddagen men då var det nåt knas med deras telefon så vi kom inte fram. Smått panikslagna lyckades vi ta oss in bakvägen via växeln och fick prata med barnmorska.
Ä N T L I G E N !

Goda nyheter fick vi ialfl. Det var tydligen inte ovanligt att blödningen kunde komma lite tidigareoch vi hade gjort helt rätt i att fortsätta kuren ut med proveran. Jätteskönt!

Imorrn börjar viner Pergo och hoppas att allt går som det ska och tillverkning kan ske innan nästa långhelg när vi ska dra till Öland.

För övrigt sitter jag i en badenbaden i solen och skriver inlägget här. Finns få saker som är så härliga som våren!


RSS 2.0