Kramper och läkarbesök

Har fått mer och mer ont det senaste dagarna. Inte så att det är ihållande smärta. Snarare kramper i livmodern. Har även blödigt mer och kanske inte behöver säga att det bidragit till en viss oro. Idag ringde vi ferten och fick en tid för check. Bävade för att jag skulle behöva göra ännu en skrapning men tack och lov var det inga synliga "rester"

Ska avvakta några dagar och köra cocktail på Ipren och Alvedon. Vill bara att det ska vara över.


I nöd och lust...

Vad skulle jag gör utan J. På något vis är det i sådana här stunder som det blir så tydligt.
Längtar till den 8 juni när du blir min fru. Så mycket kärlek.
 
 
( OCH jag vet jag veet. Du kommer tycka att det är så fånigt att jag skrivit detta, här fast att du i smyg, kommer att bli lite glad ändå;))

En ny sorts söndagsångest.

Jag gillar mitt jobb.Det gör jag verkligen. Jättebra kollegor och roliga arbetsuppgifter. Men trots det,just nu, känns det helt orimligt att jag ska gå
dit imorrn. Jag vill bara ligga här i soffan med mjuka hundvalpen på magen och titta på skitprogram på Tv.


På flykt.

Så kom det sig att vi bara satte oss i bilen och drog iväg till grannstaden. Shopping, hotellnatt och god mat. Vi flyr en stund. Bara en liten.


Varning för deprimerande inlägg

Den här tomheten går knappt att beskriva. Som att vardagen helt plötsligt blev svartvit. Gårdagen var hemsk på många sätt. Vi hade fått information om att J skulle få vara med mig hela dagen. Så blev det inte, vi hade fått fel information, pga infektionsrisk fick hon gå på än gång. Det kanske låter som en liten sak i sammanhanget, kanske är det så , men just då var det, det värsta som kunde hända.

Jag fick ta tabletter för att förbereda kroppen för ingreppet. Tabletterna gjorde så jag började blöda redan innan. Fastande med vätskebrist och genomlessen var det svårt att hantera. J var saknad. Läkare gjorde undersökning (kan säga att jag är så glad för våra "vanliga" läkare på kliniken för det här var fruktansvärt) för de misstänkte att jag ev blödigt ut allt och kanske inte behövde skrapas. Så blev det inte utan framåt eftermiddagen rullades jag iväg till op. Allt gick bra, jag vag snart uppe på avdelningen igen och fick äntligen åka hem.

När jag precis kommit hem ringde vanliga läkaren på kliniken. Hon berättade att mitt tsh-värde (sköldkörtel) återigen gått upp (4,5) och måste öka medicinering inför ev nästa försök. Som om detta inte räckte så hade de eventuellt upptäckt någon slags skiljevägg i min livmoder som eventuellt kan påverka graviditet negativt. Jag ska alltså få en kallelse till ny operation där de ska gå in med en kamera och se och eventuellt ta bort den där väggen. Allt detta är nog egentligen mer än vad jag kan ta in men jag antar att vi återigen får slicka såren (som är större än någonsin) och samla nya krafter.

Tack alla ni för era hälsningar. Det betyder så mycket på något svårdefinierat sätt. Jag antar att bloggen inte kommer bjuda på så mycket muntert framöver. En stor kram till er alla!


Inga hjärtslag

Nej. värsta tänkbara nyheter. Inga hjärtslag. Skrapning imorrn.
Har inte så mycket mer att säga just nu.

Så sjukt nervös

Man kan undra varför behovet av att googla uppstår. Ibland kan jag hålla mig för att jag vet att det inte är mitt eget bästa. Men det seaste dagarna? ICKE! Jag har nu läst det mesta som finns att läsa om hjärtan som inte slår vid VUL, missfall och olika symtom. Jg intalar mig att jag läser för att vara "förberedd", men jösses, det skapar ju bara en massa oro. Idag är det ialfl dags och ta en titt på Pyret. Ska jobba några timmar först och sen drar vi iväg.
 
Kan det få vara våran tur nu?! 

Dagens uppdatering v.7 (6+4)

Nu har vi varit i kontakt med kliniken. De är alltid lika gulliga barnmorskor som svarar på deras telefontid. Vi har fått tid för VUL nästa vecka (16/1) En stor dag. Vill så gärna att allt ska se bra ut. Vi fick också rådet att redan nu ringa vårdcentral och barnmorska där. Sagt och gjort. Tid hos barnmorska 22 hanuari, check! Måste medge att det kommer att bli skönt att ta en liten paus från vårdsvängen här framöver om allt går som det ska.
 
För övrigt mår jag helt okej förutom den här tröttheten som gör att jag ligger däckad i soffan på kvällarna. Förmiddagarna är helt okej men på eftermiddagarna och kvällarna vill jag helst bara sova. Magen är svuellen som en gasballong men annars är allt ganska mycket som vanligt fast ändå helt annorlunda.
 

En bubbla av overklighet.

Jahaja. Dagarna går och vi njuter fortfarande av våran långledighet. Har varit galet trött kring julafton och sovit många många timmar men nu känner jag mig mer eller mindre som vanligt. På gott och ont. Att vara gravid känns fortfarande helt overkligt.

Längtar efter att kliniken öppnar igen efter julledigheten så vi kan få ringa och boka tid för ultraljud. Är ärligt talat rätt orolig för att minimännsikan inte ska leva och må bra där inne men antar att oro är något jag helt enkelt får lära mig leva med från och med nu.

Så om jag förstått det hela rätt så är vi alltså inne i v 6 nu. Men jag kan ha räknat helt galet :)


RSS 2.0