Ruvardag 11.

Inga ord behövs idag. försökte lägga upp en bild men det gick inte. Två starka sträck på testet imorse. Just precis nyår jag gravid.Hoppas så att jag får vara det många månader till!


Ruvardag 9

Känner absolut INGENTING. INga ömma bröst, inte ont i någon mage inget inget alls. Lite yr har jag varit från och till men det är också allt. Kollar tillbaka i bloggen förra gången jag faktiskt var gravid och inser att jag vid det här laget hade rejäl mensvärk fastän mensen inte kom. Inga sådana känningar alls nu. känns inte särskilt hoppfullt alls men men vi får väl se vad som händer de närmaste dagarna.. 
 
Något som med säkerhet händer är att vi drar till Berlin över påskhelgen. Ska bli så skönt att komma iväg lite, den här vintern har tagit hårt på oss båda och vi känner att det är läge för några semesterdagar nu. Ett plus på stickan här framöver skulle verkligen också göra sitt till även om det skulle innebära enorm oro.
 
Nämen vi tar väl och väntar lite och försöker att inte känna efter så himla mycket.

1 till mig, 6 fortfarande nerfrysta!

Insättningen gick som en dans! De behövde bara tina en blastocyst som tydligen fortfarande såg jättefin ut. Skönt att ha några små rackare kvar även om vi hoppas massor på det här försöket. Det var dessutom min favoritläkare som utförde hela grejen. Han skrev ut höjd dos av levaxin ifall att jag skulle plussa. Mycket skönt eftersom det känns oroligt från förra gången då värdet hade gått upp igen. Fortsätter medicinera med lutinus och fermanest och hoppas att turen är på vår sida.

Flexade ut från jobbet och tog en promenad på stan med hög musik i öronen. En mycket lyckad måndag på det hela taget!


så nervöös

Sitter på jobbet med telefonen i blickfånget. idag gäller det. De små frusna liven ska tinas upp och förhoppningsvis överleva. 7 chanser, någon borde väl klara sig men ändå så nervöst. Det värsta värsta tänkabara vore ju att allt blåstes av nu och vi börja om.

Insättning planerad!

På ultraljudet idag var slemhinnan 9,5 mm vilket betyder att det börjar dra ihop sig till ett nytt försök. Så imorrn börjar jag med vagitorierna för att vara så redo som jag kan vara på måndag. De kommer att tina en blastocyst i taget och förhoppningsvis är någon fin. Det var ett mycket trevligt sjukhusbesök den här gången och vi ser verkligen fram emot måndagen. Vågar inte ens tänka på altt som kan hända utan ska verkligen försöka att ta det i små steg.
Med ett "normalt2 sköldkörtelvärde är det ialfl lättare att hålla humöret och ha lite kraft och ork över till annat än att jobba. Den energin lär behövas..

RSS 2.0