Semester och hormoner

Vi befinner oss på Öland. Har varit kass på att uppdatera men det är mest för attvi har haft fullt upp med att bara... göra ingenting. Turkiet var perfekt avkoppling med massor med bad och sol och vi har haft riktigt bra väder här också sen vi kom hit. ( Väderblogg mycket intressant hehe) Iallafall har jag knaprat i mig provera. Fått mens med JORDENS värsta mensvärk och sätter igång med pergo (dubbel kur igen) imorgon. Vi har en tid inbokat för ultraljud nästa vecka och hoppas hinna med tredje försöket innan semestern är slut. Om ägg vill mogna, om, om och utifall. Vi hoppas! Här i sommarstugan laddar vi inför bröllop till helgen. Innan dess ska vi hunnit förflytta oss till Sthlm där kalaset ska hållas . Det kommer att bli fint. Semester, kärlek och solsken. Hoppas på ett finfint ägg också!


Sommar-update

Allting ordnade sig jättesmidigt. Nya kuren av provera och pergo ligger i köksskåpet och väntar. Planeringen är att tajma med att ferten öppnar igen efetr sommarstängningen. Paus från allt vad hormoner heter fram tills 14 juli med andra ord.
Hoppas på att slippa migrän under semestern men inser att de troligaste är att jag får stå ut fem dagar (vid pergon) Tyvärr sammanfaller dessa dagar med vännens bröllop. Orkar inte ens oroa mig för hur det ska gå, hänga med bruden under dagen, vigsel, hålla tal fest. Det får bara lösa sig. Kanske börjar någon liten del av mig att inse att det inte går att ha kontrollbehov i den här processen...

9 dagar kvar innan planet lyfter mot Turkiet. När vi bokade tyckte vi att det kändes lite smågalet men eftersom prio är bebistillverkningen så vill vi inte boka utomlandsresa i höst som kan krocka med både det ena och det andra. Så..varför inte passa på när ferten har stängt. Eftersom bara ett fåtal av våra nära och kära känner till vår bebisplanering finns det en hel del som tycker att vi är fullständigt galna som åker till Turkiet mitt i sommaren. Vi bjuder på den! :)

Och förresten...solen har ju inte varit så närvarande som man kan önska hittills.

Hoppas ni som kikar förbi har en jätteskön sommar!

RSS 2.0