mens!

Kan knappt fatta det. bara några timmar efter att J ringde ferten kom mensen som på beställning. Yes liksom! Här hade vi fått vänta drygt en vecka med att starta behandling med provera för att inte det skulle krocka med påsken och så kommer mensen som ett brev på posten helt av sig självt. Det blir apoteket efter jobbet och hämta ut medicin inför frysåterföring.
 
Sammanfattningsvis: vårsol, takdropp, mens, bra sköldkörtelvärd, hoppet återvänder. Nu kör vi!

Livmoder kontrollerad

Operationen igår gick strålande. Om man nu ens kan kalla det operation. När de väl kikade in i livmodern så såg allt nämligen helt normalt (hallå? finns det något i min livmoder, äggstockar osv som är normalt???) så inget mer behövdes. Känns skönt att det är gjort och förhoppningsvis kan vi nu lämna allt detta bakom oss, blicka framåt, och förhoppningsvis inom mycket snar framtid påbörja ett nytt försök.

Idag är jag och lillvoven O hemma och vilar upp oss. Laddar batterierna efter gårdagen och Imorrn blir det jobb igen. Har inte det minsta ont och blöder bara lite grann. Imorrn ringer vi dessutom ferten för att planera framåt.

Mot ljusar tider.


1.2

Sköldkörtelvärde nere på 1.2. Skönt. En sak att cehcka av på listan. Vi börjar känna oss redo för ett nytt försök (om man nu någonsin blir redo) och inväntar ingreppet för check av livmoder nästa vecka. Förhoppningsvis kan vi starta igång efter det. Men är det något jag lärt mig på den här resan är att; man vet aldrig.
 
 

Sliten

Livet fortsätter som vanligt. Vardag, helg, måsten och nöjen. Inte längre samma förtvivlan och inga blödningar eller smärtor. Vi gör mycket för att försöka krydda livet med må-bra-saker som ger energi och jag tror vi är rätt så bra på det, tillsammans. Men den här obeskrivliga tröttheten som kommit den sista veckan försvårar. Jag är trött både i kropp och huvud och efter jobbet finns inte mycket ork över för annat än mat och sov.
 
Har ialfl fått operationstid eller vad man ska kalla ingreppet för. 26/2 går de in me dkamera för att eventuellt ta bort skiljeväggen i livmodern. Kanske har jag lyckats samla på mig mer energi tills dess. Nästa vecka blodprov för att kolla sköldkörtelvärdet, håll gärna en tumme eller två att det går bra.

RSS 2.0