Skum situation.

Har käkat provers nu i tio dagar. Bra så. Det var bara den lilla detaljen att jag började blöda redan igår. Läkaren sa att blödningen skulle sätta igång en till två dagar efter avslutad kur. Det är väldigt svårt att få svar från ferten mitt p helgen men vi tog gemenast beslut att jag skulle ta även den sista tabletten idag. frågan är nu bara om jag ska börja räkna redan från igår och börja med pergo dag fem ( onsdag) eller om allt inte r som det ska i ock med detta. Suck!!

Vi hoppas på att de har telefontid som vanligt imorrn så vi kan fråga någon som har koll istället för att vi ska gissa oss till detta.

Kan det bara vara enkelt någon gång?!


En ny plan...

På läkarbesöket igår var det fortfarade rätt klent med mina ägg. Först tyckte läkaren att vi skulle komma tillbaka på måndag igen för att kolla. Jag kände att det bara blir en massa spring på sjukhuset (på arbetstid) till ingen nytta s¨efter att hon sprunigt ut och rådfrågat sin kollega fick vi med oss info om mediciniering och ett rescept skickat till apoteket. Vi är så nöjda med det. Känns skitjobbigt att jaga en flyktig ägglossning så lika bra att hjälpa på traven. Så planen är: tio dagars tabletter för att få blödning (fråga mig inte vad om nu hette) sen pergotime för äggen dag 5-9 (räknat från första blödningsdagen) och sen injektion för att öägget ska släppa.

Någonstans där i mitten ska vi tillbaka och kolla hur äggen växer. Hoppas att detta blir bra nu. Ialfl känns det skönt med en plan och jag svalde glatt första pillret imorse.

Har en lång jobbdag framför mig men ser framemot att få besök av fina vänner över helgen.

En smula frustrerad.

Jorå. Upp i gynstolen hoppade jag återigen. MEN ingen tillstymmelse till ägg. Samma visa igen allltså. Suck. Jag blir så trött och frustrerad. Min kropp verkar verkligen ta en månad i taget. Den ena går den som en klckan medan allt pausar nästa. Det känns sjukt jobbigt nu idag.

Vi ska tillbaka igen på torsdag för nytt VUL. Känner mig rätt hopplös och negativ. Är det inget på gång på tordag väntar vi på mens och börjar med medcinering (väntaväntavänta) Tänk om man bara var garanterad resultat i slutändan....

Nya tag!

Nu har vi skakat av oss det förra misslyckade försöket. Det hjälpte att fokusera på tapetsering, slipning och sköja ner det med lite vin och påskgodis. Vi har fått en ny till för vul på måndag och förhoppningsvis är det nåt ägg på gång då, så det blir ett nytt försök redan den här månaden. Litar dock inte ett enda dugg på min kropp eftersom det uppenbarligen kan vara lite hur som helst med den.

April är annars födelsedagsmånad både för oss och många nära och kära. Helgerna framöver är uppbokade med finbesök från vänner i Sthlm och familjesammankomster. Och sen tror jag nästan att jag måste slänga upp en bild på vårt "nya" kök här framöver även om bilderna inte dirket brukar hagla här. Vi har en liten klubb för inbördes beundran när det gäller vårt köksprojekt (som säkert ärväldigt intressant för alla andra haha)

Mens.

Idag var det avgjort. Mensen kom som ett brev på posten. Väldigt väntat måste jag ändå säga. Ny tid är inbokad för VUL och vi samlar väl ihop oss för ett nytt försök. Jag tänker dricka vin och äta smågodis och fira påsken, bara för att jag kan. Kanske kanske kan vi till och med få klart vårt kök som börjar bli så fint. Pausar lite fram till den 16/4 när vi kommer att besöka ferten nästa gång. Jag är dock redan inne och funderar på hur många ggr man försöker innan det blir tal om IVF. Det var ju den där kontrollerande ådran i mig...

Glad påsk på er!

Negativt x2

Har nu följt sjukhusets råd (testa 14 dar efter insemination) och tyvärr negativt även idag. Väntar nu bara på att mensen ska hoppa igång så vi kan "börja om" Lite trist är det såklart. Det jobbigaste just nu vore dock att mensen börjar krångla igen så vi måste jaga ägglossning och inte har nån koll på läget. eftersom jag nu inte verkar vara gravid så är det lika bra att allt studsar igång bums. Aja...vi får väl se vad som händer och sker.

(Liten suck)


Negativt.

Imorgon har det gått två veckor sedan inseminationen. Imorse kunde jag inte hålla mig utan testade.
N E G A T I V T.

Känns som om mensen är på gång men men inget är ju spikat förens man har det svart på vitt (rött på vitt)
Mentalt känns det som vi laddar för ett nytt försök redan nu, realisterna i oss, även om en liten ärta av hopp finns kvar någonstans.

RSS 2.0