Dag 7

Imorse var vi på ultraljud (när jag väl är gravid ska jag göra en studie i hur jäkla många jag slängt upop benen i den där stolen) Det var en hel del äggblåsor på gång. Några som var runt 8-10 mm och 2-3 stycken som var större och många pyttisar.  Jag tyckte det var lite klent men läkaren var hoppful och tyckte det hade kommit i gång bra (som hon uttryckte det) Jag känner att jag knappt vet vad jag ska förvänta mig men ska ialfl fortsätta med samma dos Puregon (125)under helgen . På måndag ska vi tillbaka igen för en ny check. Hoppas på lite mer resultat då...
 
Fördel med att kombinera hundvalp med IVF är att det knappast finns tid att fundera och grubbla på hemmaplan. Den lilla mysiga terroristen tar liksom all uppmärksamhet :)
 
Nu tar vi helg va?!

När det vänder.....

En mörk kulen måndag på kontoret. Och plötsligt vänder det. Värdet har gått ner från 8.5 till 2.4 vilket betyder att IVF-försöket blir av. Äntligen något som går vår väg, äntligen äntligen äntligen! Vi började med puregon i förrgår och ska på ultraljud på fredag. Lycka.  Känslan av att vilja springa genom korridoren och skrika ut de goda nyheterna till allt och alla. Tror dock det är bäst jag låter bli Jag skriker av mig lite här istället, mer social accepterat på det viset :)  

Tillökning i familjen...

Det har varit en liten paus här i bloggandet. Dock ej på grund av den trista situationen kring min kropp och allt som tilhör. Vi har nämligen fått tillökning i familjen. En brun liten hundkille på 8.5 vecka flyttade hem till oss i lördags. Vi är så nöjda över vårt beslut och han är världens finaste. Vi har alltid pratat om att skaffa hund men tänkt vänta tills vi skaffat barn. Insåg att vi inte ville vänta bort hela livet och gjorde slag i saken.  
Just nu är det fullt fokus på att O ska bli rumsren. Man kan säga att nattsömnen är det lite sioså med men det är han värd.
 
Sista ppiller dagen är på söndag och nästa vecka ska jag ta nytt blodprov. Håller alla tummar vi har!

RSS 2.0