NÅNTING händer!

Nu så, äntligen rör det på sig! Mensen kom som den skulle. Tid är inbokad för ultraljud dag 14 (lång cykel) det blir i slutet av nästa vecka. Jag hoppas verkligen att det är ett ägg på gång då och jag är livrädd att så inte är fallet. Sjukt nervös för att något mer ska "dyka upp" som gör att allt fördröjs ännu mer. Nu vill vi ha lite flyt och att naturen är en smula på vår sida. Mannars försöker jag just nu  se det som något spännande och positivt och inte bara tänka på allt som kan gå snett. Är glad för de bloggar jag läser där långa resor lett fram till graviditeter och fina små bebisar. Det ger hopp. NU kör vi igen!

Om att känna efter lite för mycket

Har varit hemma från jobbet igår och idag. Hängig med huvudvärk och ont i halsen. Så, vad göra med tiden i soffan om inte försöka känna efter varje litet litet tecken på att mensen är på gång. Jag menar, den borde ju varit påplats redan igår, kom igen liksom. För nu kan det väl inte uppkomma fler hinder som sätter käppar i hjulet för ett ynka litet försök? Eller?

Jag skrämmer väl skiten ur både livmoder och äggstockar genom att sitta här och känna efter. Det är inte sunt att vara hemma och vara sjuk. Min hjärna behöver aktiveras. Kan tycka att jag ibland lägger min energi på lite märkliga saker. Ska ta en paus nu och brottas med min nya systemkamera och med en ljudbok som sällskap.
Håll en tumme för mig at allt går som det ska de närmaste dagarna!

Livstecken

Här har det inte skrivits mycket de senaste veckorna. Vi har haft en skön mysig jul med familjer i långa banor och en nyår som inte riktigt blev som planerad men trevlig ändå. Labbet har haft stängt så vi har inte ens kollat upp ägglossningen den här månaden. Vi väntar alltså fortfarande, förhoppningsvis kan första försöket bli av någon gång i början av februari om allt går som planerat ( men det har det ju inte gjort hittills så vi får väl se...)

Vi har en långhelg kvar den här veckan och har spontanbokat en resa till Sälen. Det känns som helt rätt beslut trots att vi var lite i valet och kvalet men nu längtar vi hur mycket som helst. på onsdag bär det av. Bara vi två. Mysigt. När vi kommer hem tycker jag att det är lagom att våren kommer, är liksom färdig med det här gråa.

Hoppas att ni som kikar in har haft en bra avslutning av det gamla året! Det är så roligt att se att ni kikar in även om vi ( jag) varit lite dålig på att uppdatera när det inte händer så mycket.

RSS 2.0