negativt..igen

Ja så kom då testdagen. Kan inte påstå att jag blev särskild förvånad över att testet viasde negativt men ändå: besvikelse. Det är så härligt de här veckorna när det finns lite hopp och en möjlighet. Nu är vi tillbaka på jorden igen och får ladda om och ställa in oss på IVF. Känner att jag inte jättebra koll på det här med IVF (än) men bävar för alla hormonor som ska in i kroppen. Jag som tycker det varit jobbigt med provera och pergo. Men men vi gör självklart allt vi måste för att kanske, förhoppningsvis, någongång bli tre i familjen...

Kommentarer
Postat av: Längtan och finafrun

usch vad trist! Vi får fortsäta följas åt, även om vägen blivit längre än man trodde. Kram

2012-09-21 @ 07:58:44
URL: http://langtanfinafrun.blogg.se
Postat av: Kvarkens mammor

Men va fan. :( Men skönt med IVF snart. Tyckte att det var mycket mindre stressigt än inseminationerna för man har så mycket bättre koll under själva processen. Inseminationen då är det ju bara sprut och vänta och man vet inte varför det inte gick, men IVF då får man ju se hur många ägg det blev, vilken kvalitet äggen har, hur stor andel som blivit befruktade, hur embryorna utvecklar sig och vilken kvarlitet de är av etc. Sen får man förhoppningsvis några i frysen så att man inte behöver hålla på med hormoner inför varje insättning. Massa kramar till er!

Svar: Skönt att höra att er upplevlse av IVF var mindre stressande. Jag tycker det känns skönt att slippa jagandet av ägglossning eftersom det har inneburit så himla många VUL och besvikelser. Det här känns något mer...hm..kontrollerat...Kram och tack!
regnbagsbebbe.blogg.se

2012-09-21 @ 10:33:51
URL: http://kvarkensmammor.wordpress.com
Postat av: Lyckobebis

Åh trist!
Kan "trösta" er med att vi tyckte också mycket bättre om IVF. Vi var inte lika stressade, hade bättre koll, hade mer hopp och var helt enkelt mycket lugnare under processen. Även om vi inte fick ut så mycket ägg (blev ett till oss och ett till frysen) så tog det på första insättningen. Sen kan det ju ta lite tid där med, vissa funkar det bättre att sätta tillbaka när de inte är stimulerade. Men håller med Kvarkens mammor, under IVF känns det som mycket större chans eftersom du vet allt precis. Du vet att det sätts in rätt, på rätt dag och allt. Inseminationerna kändes lite osäkra på det sättet.
Kram och lycka till!

Svar: Det är så skönt att höra från er som varit i samma situationen. tack för att ni tog er tid att dela med er! Förhoppningen är ju att få en lika tjusig liten människa som ni lyckats med ;) kram tillbaka!
regnbagsbebbe.blogg.se

2012-09-22 @ 08:22:12
URL: http://lyckobebis.blogg.se
Postat av: Annie

Men sketans också! :( Så himla ledsen för er skull, men håller alla tummar för IVF!

Svar: Ja ett himla skit är det men det är ju märkligt hur snabbt man går vidare och börja tänka i nya banor. Tack för tummarna och hälsningen! Kram!
regnbagsbebbe.blogg.se

2012-09-24 @ 18:25:33
URL: http://bebis2012.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0