38+5 kunde väl aldrig anat

att det skulle vara så extremt jobbigt med den  här väntan. Jätteskönt att ha slutat jobba men, jag vill faktiskt bara att bebben ska komma ut nu. Det blandat med tung kropp och hormoner i massor gör mig en smula gnällig. Får så dåligt samvete av att gnälla eftersom jag vet att många har det så mycket värre än jag. Jag har inte ont någonstans, känner mig inte särskilt orolig inför förlossningen och alla prover och grejer är helt normala. Längtar bara så mycket, känner mig otålig och tycker det ska bli skönt att få min kropp tillbaka. 

37+2 För längesen, liten update.

Har varit fruktansvärt dålig på att skriva något här. Är lite lessen för det eftersom det varit roligt att kunna gå tillbaka och läsa om hur det varit hela vägen men det är som att den här hösten är ett enda stort ingenting. Eller egentligen är det min energi som varit helt slut när jag klarat av jobbet och alla vardagens måsten under de senaste månaden. De saker som jag brukar tycker är oligt att ägna min fritid åt har fått stå tillbaka för mycket soffasittande med ett öga på tv:n och SÖMN.
 
Nu är det dock inte långt kvar. Magen känns sprickfärdig och vi längtar så mycket efter lillskrutten därinne. På det hela taget mår jag bra. Det som påverkar mig mest är sömnbristen, upp och kissa massor med gånger och perioder av att vara klarvaken nattetid (av någon anledning?!) Det har varit delade känslor för mig att sluta jobba men nu är det bara tre dagar kvar och det känns så skönt. Det kan ju dröja flera veckor innan bebis kommer men tror att det kommer vara bra för mig att vara hemma och ha lite tråkigt, vila upp mig och förhoppningsvis orka med lite bak, städ mm.
 
Allt praktiskt är fixat inför förlossningen och det är bara bebben som saknas. Det har varit mycket spring hos både barnmorska och föräldragrupp under den här hösten och det känns som jag mer och mer går in i gravidbubblan. Vi önskar dock båda två att det ahde funnits regnbågsfamiljegrupp här i vår stad, hade varit grymt skönt att få träffa lite andra familjer just nu. Den föräldragrupp vi var med i gav ärligt talat inte så mycket även om det var trevligt på alla sätt. tror inte riktigt att det är vår grej helt enkelt men men.
 
INför förlossningen känns det faktiskt än så länge hyfsat lugnt. hoppas den känslan håller i sig. Det är en otålig väntan just nu men snart så. Max en månad till. Overkligt och härligt!
 

RSS 2.0