Negativt.

Jaha. Försökte mig på att srkiva ett inlägg igår men det verkar ha varit i knasigt i samband med blogg.se uppdateringar. Inga spännande nyheter att delge ialfl. Fick negativt när vi testade igår och idag kom mensen.
 
Ärligt talat känns det rätt deppigt den här gången. Jag hoppas att vi kommer landa på fötter och blicka framåt snart igen. Men jag kommer behöva en dag eller två känner jag. Idag är det en vanlig sketen måndag med regn och rusk. Inga föhoppningar kvar och ingen bebis.  Den mysiga helgen med paddling, sol och bad känns avlägsen.
 
Vi behöver semester. 3 veckor kvar till Turkiet, Öland och Stockholm. Förhoppningsvis ger det massor med ny energi. Vi kommer kontakta sjukhuset idag för att föröska få pergo utskrivet så vi kan börja en ny sväng (den sista innan ivf) på en gång i augusti. Hoppas det går att lösa lite smidigt så det inte behvöer bli ett allt för långt uppbehåll...

känner absolut ingenting..

Inte för att jag vet hur det ska kännas,men jag käner mig inte det minsta gravid. Orkar faktiskt inte analysera detta. Har en galet positiv människa vid min sida. J har bestämt sig för att tro att jag är gravid till motsatsen har bevisats. Jag är betydligt mer skeptisk.

Värmevallningarna har hållt i sig efter ovitrellen och jag har varit sjukt trött. Ska faktiskt bli lite skönt att inte ha massa hormonor i kroppen under sommaren och ta nya tag i hööst om det blir negativt. Behöver nog känna mig lite "som vanligt" igen och ha semester.

Det har varit ett galet läsår med nytt jobb, ny stad och bebisverkstad. Det börjar så smått ta ut sin rätt.

Nedräkning till helgen och test. 5 dagar kvar.
Och till semester. 4 veckor kvar.

Nu så!

Nu är det gjort! Igår morse startade vi igång dagen med en hotellfrukost. Vi tyckte att det var den perfekta uppladdningen.Efter frullen åkte vi till sjukhuset. Hela avdelningen var nersläckt och mörk och det vara bara vi och läkaren på plats. Kändes jättemysigt att vara dr en lördag med full fokus på det vi skulle göra, istället för att stressa fram och tillbaka till jobbet med andan i halsen.

Inseminationen gick fint och det verkade som att ägglossningen var som den skulle. Nu börjar nästa väntan, den där längsta. På midsommarafton får vi veta hur det gick. Ska försöka att inte känna efter allt för mycket...


Om att njuta när tillfälle ges

Jaaaaaaaaaaaaa. Yesyesyes! Hurra! Affirmationer om strutsägg har gett resultat. 17.5 mm LYCKA! På lördag blir det försök och imorrn ska J få äran att spruta in ovitrell i min mage.

Vi är sjukt glada över att få göra försök nr 2. Sjukt glada!


En cirkel på skärmen...

Dagens glädje är en svart rund cirkel på en bildskärm. En cirkel på 12 mm.
En cirkel i vänster äggstock och en slemhinna som ser ut som den ska.
Tack tack tack för det beskedet.

Nu hoppas vi att den växer till sig och blir ännu större och finare.
Återbesök på torsdag för ny mätning.

Lite hopp igen!

Ett år, bara början?

För ett år sedan veckopendlade jag fortfarande. Varje stund längtade vi efter att våra gemensamma liv i det gulliga lilla huset skulle börja på heltid. Jag fick till slut nog, sa upp mig utan att veta vad jag skulle göra i den nya staden. Plugga magister? Jobba extra? Få ett jobb?
Allting löste sig ändå fint och jag fick det jobb jag helst ville ha.

I samma veva blev vi kallade till första besöket på sjukhuset.Vi hann dit på första undersökningen innan det stängde för sommaruppbehåll. Tänk, ett helt år har gått och fortfarande känns det som om vi bara är i början av den här resan.

Vi pratade om det häromdagen. Vi tycker båda att det känns som att vi alltid kommer att "springa" på sjukhuset. Det är overkligt att tänka sig något annat.

Så mycket har hänt under det här året. Hela mitt liv ser helt annorlunda nu mot då. Många val blev rätt och bra, jag älskar vårt gemensamma liv och vårt mysig hus. Och jag hoppas att jag någonting slipper en vardag med en massa sjukhusbesök.

Sista pergodagen idag. Tisdag: VUL. Är så sjukt nervös för resultatet redan nu.


RSS 2.0