Ruvardag 9

Känner absolut INGENTING. INga ömma bröst, inte ont i någon mage inget inget alls. Lite yr har jag varit från och till men det är också allt. Kollar tillbaka i bloggen förra gången jag faktiskt var gravid och inser att jag vid det här laget hade rejäl mensvärk fastän mensen inte kom. Inga sådana känningar alls nu. känns inte särskilt hoppfullt alls men men vi får väl se vad som händer de närmaste dagarna.. 
 
Något som med säkerhet händer är att vi drar till Berlin över påskhelgen. Ska bli så skönt att komma iväg lite, den här vintern har tagit hårt på oss båda och vi känner att det är läge för några semesterdagar nu. Ett plus på stickan här framöver skulle verkligen också göra sitt till även om det skulle innebära enorm oro.
 
Nämen vi tar väl och väntar lite och försöker att inte känna efter så himla mycket.

Kommentarer
Postat av: Mio

"...inte känna efter så mycket. " Haha... Good luck. Skämt åsido. Hoppas det går vägen denna gång. Försök tänka att förra graviditeten faktiskt inte var som den skulle, så att jämföra en ny potentiell graviditet som slutar med frisk glad bejbi med den förra kanske inte betyder samma symtom. Ellerja... Ni fattar! Kram till er!

Svar: Nej det gick ju självklart inte att låta bli att känna efter. Vi kunde ju uppenbarligen inte låta bli att smygtesta heller haha kram!
regnbagsbebbe.blogg.se

2013-03-27 @ 11:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0