6+4 Blod!

Lite blod på pappret vid toabesök idag. Panik. Sammanbrott. Tårar. Ringde kvinnokliniken som sa att vi skulle höra av oss igen om det kom mer blod. Det är tre timmar sen nu, pyttelite till har kommit. Det känns som om det är kört den här gången också. Fan! 

Kommentarer
Postat av: Lyckan

Hur har det gått?! Jag håller tummarna för att det är ok ändå! Det finns ju de som blöder lite i tidig graviditet när livmodern börjar växa. Hoppas det är nåt sånt! Kram!

Svar: jaaaa..inget mer blod under natten och lugnt so far idag. Kan dock inte låta bli att undra om det inte kommer igång mer eftersom jag proppar i mig så mycket mediciner. Man skulle verkligen vilja ha en lucka och kika in. Ska försöka få komma på ultraljud Imorrn. Hoppas det är livmodern som växer. Tack för omtanken! Kram kram!
regnbagsbebbe.blogg.se

2013-04-14 @ 08:31:36
Postat av: Lyckan

Vad är det för mediciner du äter som skulle kunna stoppa upp blodflöde? Det låter märkligt. Bra idé att försöka få ultraljud imorgon - ni ska ju ändå på VUL snart. Stå på dig om de säger att de "ändå inte kan göra något i så fall". Säg att du mår psykiskt dåligt av att inte veta och att detta blir värre med tanke på den tidigare upplevelsen. Lycka till!

2013-04-14 @ 11:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0