Dagens update..

Idag var det dags igen. Börjar känna mig van att hoppa upp i gynstolen vid det här laget, konstig sak att vänja sig vid....Ialfl, äggblåsorna verkade inte växt på sig alls. Massa små blåsor kunde hon dock se på utraljudet. Jag har ju tidigare fått höra att jag förmodligen har PCO och så såg det tydligen ut lite nu också. Trots detta har jag ju regelbunden mens och får utslag på testerna i varje cykel, något som enligt läkaren borde innebära ägglossning. Hon pratade mycket om att det är vanligt att man inte har ägglossning i varje cykel och hon  tycker därför vi ska hålla koll en cykel till innan påbörjad medicinering. Vi ska även prova med stickor och ringa till kliniken om det blir omslag redan i den här cykeln.

Det känns ändå skönt nu när det rullar på även om det inte går på räls precis. Oavsett omslag eller inte den här månaden så kommer vi att gå vidare på något sätt. Inte massa väntan på konstiga saker, inga cystor, inga julledigheter. Trots allt lite hoppfullt och på väg...

Samtidigt på hemmafronten har vi på allvar dragit igång planeringen med renovering av köket. Emn stor stark snickare stod och suckade över våra planer att istället för att riva ut vårt gamla 50-talskök och sätta in ett nytt, fixa i ordning det befintliga. Till slut var han med på tåget och nu blir det att dra igång med allt. JÄTTEKUL! det mesta ska vi göra själv men vi behöver lite hjälp med några grejer. Vi har haft en paus i renoveringen nu ett tag och känner oss sugna på att dra igång med ett "litet" projekt igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0