Det här med att vänta till teatdagen...

Här skriver jag i ett inlägg att vi absolut inte kommer att tjuvtesta. Det gjorde vi. Testdag först imorrn och vet ni.
Det var två streck. TVÅ! Har aldrig varit med om det tidigare. Det var ganska svagt men fullt synligt. Än vågar vi inte hoppas fööööör mycket (hallå?! vem försöker jag lura?!) MEN: två streck är definitivt bättre än ett!

Jag återkommer!


Kommentarer
Postat av: Lyckan

Låter lovande! Men om de har gett er 23:e som testdag och det nu är 22:a så är du väl gravid om det är två streck? Eller? :S Får jag fråga, har man alltid testdag 11 dagar efter återföring? Blir förvånad för det känns tidigt, men kan inte så mycket om IVF! Jag håller tummarna och framför ett försiktigt grattis! :)

Svar: Haha ja jag antar att jag är gravid. Det är nog bara vi som är lite chockade :) Jag har ingen aning om när andra får testdag men vår blastocyst hade växt på sig mycket under fem dagar så det kanske har med det att göra? Tror vi mest har gjort som vi blivit tillsagda och jag har försökt att inte läsa alltför mycket på nätet. Tack så mycket för hälsningen. Det värmer!
regnbagsbebbe.blogg.se

2012-12-22 @ 08:32:41
Postat av: Kvarkens mammor

Åh då är du gravid, vad fantastiskt! Grattis! Hoppas att den lille stannar kvar nu och att plusset bara blir starkare och starkare. Härliga nyheter! :-) Kram

Svar: Taaaaack :) Tror inte vi riktigt vågar tro att det är sant riktigt än. Kommer definitivt att testa Imorrn igen. Så härligt att bli lite påhejade här. Kram :)
regnbagsbebbe.blogg.se

2012-12-22 @ 11:34:03
URL: http://kvarkensmammor.wordpress.com
Postat av: Tudorienne

Wow! Grattis så långt! ¨
Det här med att vänta till testdagen har jag aldrig förstått mig på heller.

Svar: Jaa..verkligen wow ;) Tack så mycket!
regnbagsbebbe.blogg.se

2012-12-22 @ 23:09:29
Postat av: Hanna

Grattis! Ni är ju gravida! Ta in och njut! En del plussar innan bim och en del plussar inte förrens en vecka efter bim, det är så olika! Förstår att det är mycket att ta in och man vet inte vad man ska tro! Men grattis till den fina julklappen! Följer eran blogg och nu ska det bli riktigt intressant att följa!
God jul

Svar: Tack så mycket för det fina orden. Det är så härligt att veta att ni finns där på andra sidan skärmen! God jul!!
regnbagsbebbe.blogg.se

2012-12-23 @ 09:30:00
URL: http://www.lillamumintrollet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0