Skitskitskit

Inga ägg som hade växt igår på ultraljudet. Vi ska tillbaka på måndag för ny check men det känns inte särskilt hoppfullt.

Blrjade prata med läkaren om Ivf, vilket det kommer bli om det inte blir något denna gång. Tydligen får vi då vänta tre månader (vårdgarantin) innan vi får komma på planeringsmöte inför påbörjad behandling. Det tog musten ur oss fullständigt. Ska vi liksom vänta ännu mer nu? Är det typ inte det vi gjort hela tiden.

Vi är ledsna och trötta. Önskar att det fanns något annat sätt att göra detta på som kunde skynda på allting lite. Men vad skulle det vara? Hopplöst läge.


Kommentarer
Postat av: Kvarkens mammor

Usch vad tråkigt! Ja denna väntan tar verkligen musten ur en. Det är hemskt! Men så småningom ska det väl gå för både oss och er. Kramar till er

2012-08-09 @ 18:21:58
URL: http://kvarkensmammor.wordpress.com
Postat av: Tudorienne

Segt, verkligen. Men vilket sjukhus är det ni tillhör? Förstår om ni inte vill säga. Men sådär tror jag inte det funkar i Stockholm, men har hört att det kan vara olika. IVF ger ju bättre chans i alla fall.

2012-08-09 @ 23:30:00
URL: http://tudorienne.blogspot.se/
Postat av: E

Kvarkensmammor: Det måste vi tro att det gör! Kramar tillbaka!

Tudorinne: Vi tillhör USÖ (Örebro) och ja det ser nog dessvärre olika ut. Känns absolut som rätt väg att ta IVF. Det är. bara det här med väntan...

2012-08-10 @ 09:30:17
URL: http://regnbagsbbe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0