Glad gubbe i höstrusket.

Det blev en glad gubbe på testet i morse. Lika roligt varje gång. Sitter och räknar dagar i appen på Iphonen för att föröska komma på när det är dags för mens igen. Precis som om det skulle vara någon ide så oregelbunden som den är. Men ialfl.

Vi är just nu i valet och kvalet om vi ska berätta för våra föräldrar att vi är startgroparna. Vi vacklar fram och tillbaka men känner lite att det skulle vara skönt att låta dom få ställa alla eventuella klumpiga frågor nu innan, så dom är färdigberarbetade när det väl är dags. Ingen av oss tror iofs att det kommer bli några problem men det känns ändå väldgt viktigt att ha dom med på tåget eftersom vi båda har nära relation med våra familjer.

I helgen har vi äntligen lyckats få till vårt vardagsrumsgolv, det är inte helt färdigt men vi har kommit betydligt mycket längre efter en period av total omotivation. Fint blir det nog till slut ialfl! dagens extrema gråväder gör det omöjligt att låta bli att känna att hösten är nära nu. Óm jag någonsin får möjligheten kommer jag att spendera vinterhalvåret långt bort från Sverige.


Hoppas ni som kikar får en fin dag!
//
E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0