Början på en resa..

Vi har precis påbörjat vår resa. Funderar, planerar och drömmer. Att bli tre och ha en liten bebis i vår familj. Eftersom vi är två tjejer så krävs ju lite hjälp utifrån...

Ett första besök på USÖ har gjorts, prover har tagits. Efter mycket velande fram och tillbaka har vi bestämt oss för att vi kommer att börja där.  Mycket för att det är praktiskt och nära men också för att det verkade möjligt att även genomföra syskonförsök där, oavsett vem av oss som kommer att bära barnet.
Drömmen är en från varje mage.  

Annars är vi två tjejer i 30-års åldern som efter två år i varsin del av landet har sammanstrålat i Örebro. Det känns fantastiskt och vi njuter av varje sekund vi får spendera i vårt lilla radhus. Eller ja..hur hurtigt lät det där. Livet har väl sina upp-och nergångar även i  vårt lilla radhus.

Här kommer vi mestadels skriva om vår resa mot att bli tre i vår lilla familj men det kanske smyger sig in lite vardag, renovering och andra tankar som uppkommer på vägen.

Vi kommer att vara lite anonyma såhär i bloggen tillsvidare eftersom våra vänner och familj inte är helt insatta i våra planer även om de spekulerar för fullt:)

Skriv gärna en rad om du tittar förbi. Vi skulle tycka om det!

Hälsningar

J & E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0