Kuratorsträff med utfrågning!

Uppe med tuppen imorse. Inte för jobb som vanligt utan för kuratorsträff på sjukhuset. Vi båda var halvnervösa inför samtalen. Vi fick gå in en i taget och svara på en hel massa frågor om barndom, föräldrar, vår relation, livstil och hur mycket annat som helst. Tack vare superproffisgt bemötande kändes det inte alltför konstigt.

Efteråt fick vi en stund med henne tillsammans när vi gick igenom saker som kändes mer relevanta kring juridik och vad som kommer ske näst osv. Kändes riktigt bra och som att vi tog ännu ett steg på väg mot målet. J fick skriva på papper om att hon tillät främmande spermier att pluppas in i hennes sambo. Mycket nöjsamt! :)
Kuratorn skulle dessutom se om hon kunde sammaföra oss med något annat par i samma sits som vi och det hoppas vi mycket på. Skulle vara skönt att få bolla lite erfarenheter och tankar längs vägen.

Annars då?! Jo nu väntar vi på mens och äggledarspolning. Det hade ju varrit trevligt om den gick att förutspå men snart hoppas vi. (äggledarspolning görs dag 5) Sen om det går som det ska så kör vi igång!

Känns pirrigt och med en liten liten förhoppningsfull lyckoboll i magen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0